Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a teljes online marketing eszköztárat, valamint annak alapját és hátterét, a stratégiai tervezést is felölelik. Együttműködésünk kezdő lépése, hogy felmérjük a célokat és igényeket, valamint a piaci környezetet és a meglévő online marketing tevékenységet, és ennek megfelelően teszünk javaslatot a stratégiára, a konkrét tevékenységekre és kreatív anyagokra. Akár a meglévő stratégia kiegészítéséről van szó, akár egy új szolgáltatás vagy termék bevezetéséről, ugyanazzal a lelkesedéssel és elkötelezettséggel vágunk bele a feladatba.

stratégia tervezés tanácsadás

Tervezés, stratégia, tanácsadás

Hosszú távon és közösen gondolkodunk. Ügyfeleink céljait szem előtt tartva, tapasztalatainkkal vegyítve, közösen alakítva határozzuk meg az irányokat. A rövid és hosszú távú célokhoz rendeljük az eszközöket és a megoldási javaslatainkat.

Arculattervezés, grafikai munkák

A logótól kezdve, az alapvető irodai- és kommunikációs eszközöket a szolgáltatás/termék pozícionálásának és a legújabb kreatív piaci trendeknek megfelelően tervezi meg kreatív csapatunk. A jól bevált színek és formák világához mindig igyekszünk egy friss gondolatot, képi világot, meglátást hozzáadni, ami kifejezi az általunk hirdetett szolgáltatás lényegét, és amivel kitűnhetünk a versenytársak közül.
arculattervezés grafikai munkák
weboldal koncepció honlap készítés

Weboldal koncepció, honlap készítés

Teljes körűen megtervezzük céged weboldalát, ügyelve arra, hogy az arculatba jól illeszkedjen és hogy megjelenésével támogassa a célkitűzéseidet. Maximálisan törekszünk a felhasználóbarát, funkcionálisan naprakész és valóban működő megoldások alkalmazására.
Levesszük válladról a hatékony weboldal kialakításának terhét – tapasztalatból tudjuk, milyen weboldal struktúra és funkciók működnek igazán.
Egyedi és nyílt forráskódú tartalomkezelő és blog-rendszerek mellett akár webshopok készítésében is segítünk.

Médiatervezés

A marketing céloknak megfelelő, hatékony elérésű médiatervet készítünk, kampányokra bontva. Multichannel szemlélettel dolgozunk (offline, online, rádió, tv, social, indoor, outdoor) megoldások komplex tervezése, árajánlatok egyeztetése, büdzsé optimalizálás a hatékony eredmények szem előtt tartásával.

médiatervezés
mérések beállítása

Mérések beállítása

Az eredmények és felhasználói szokások minél jobb ismerete és monitorozása elengedhetetlen az eredményes online marketing tevékenységhez. Az alapvető mérési beállítások evidensnek tűnnek ma már a weboldalak esetében, de sok honlapnál hiányosak, így ezek átfogó elemzése és beállítások elvégzése nélkülözhetetlen.
Alapvető mérések beállításához tartozik például a Google Tag Manager, Analytics, Ads, Search Console fiókok létrehozása, Google és Facebook mérőkódok és funkciók beállítása, valamint összekötése.

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás során célunk, hogy weboldalad a Google kereső természetes találati listájának első oldalára, a legjobb 10 találat közé juttassuk. A statisztikák szerint a Google felhasználók 98%-a nem szokott az első találati oldalnál tovább lapozni, így ha céged nem jelenik meg az első oldalon, akkor láthatatlan a potenciális célcsoport számára. 
A keresőmarketing stratégia kidolgozása, a folyamatos optimalizálás, kulcsszavak és aloldalak elemzése, tartalom optimalizálás, technikai javítások nélkülözhetetlenek a hatékony seo munkához.

keresőoptimalizálás SEO
honlap optimalizálás webaudit webhosting

Honlap optimalizálás, webaudit, webhosting

A meglévő weboldal tartalmi és formai optimalizálása elengedhetetlen annak érdekében, hogy a honlapra futtatott kampányok igazán hatékonyak legyenek.
A meglévő eredményeket és adatokat külső programok segítségével elemezve javaslatokat teszünk a szükséges módosításokra, hogy minél hatékonyabban konvertáljon az oldal.
Az általunk kezelt weboldalak tárhelyéről is gondoskodunk, figyelemmel kísérjük a megfelelő méretű tárhely szolgáltatás meglétét és a domainek megújítását, az összes ezzel járó adminisztrációval együtt.

Social média

Az online marketing stratégiával összhangban a főbb közösségi média oldalakon is kialakítjuk a stratégiát és az akciótervet.
Szolgáltatásunk magában foglalja a posztok és hirdetések képi és szövegi kreatív megvalósítását is, és a kampányokat elejétől végéig menedzseljük az általunk gondozott szolgáltatások/termékek számára.

social média
hirdetésmenedzsment ppc email marketing

Hirdetés menedzsment, PPC hirdetések, e-mail marketing

Havi szintű menedzsment során folyamatosan optimalizáljuk a kampányokat, hogy a lehető legolcsóbb kattintás mellett és a legmagasabb minőségi mutatók mellett értékes és releváns látogatókat szerezzünk a weboldalra.
E-mail címlista szerzésben és hírlevelezésben, játékok megszervezésében, lebonyolításában és brand építésben is tudunk segíteni.

Tartalomgyártás és content stratégia

Otthonosan mozgunk a kis- és nagyvállalatok világában, számos szolgáltatás piacán. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően, releváns, érdekes és minőségi tartalmakat állítunk elő a te szolgáltatásod/terméked számára a megfelelő kommunikációs nyelvezeten.
Nálunk a natív tartalom nem azt jelenti, hogy eggyel több PR cikk kell.

tartalomgyártás content stratégia
partneri együttműködések

Partneri együttműködések

Médiapartnerek és stratégiai partnerekkel együttműködések kidolgozása az erősségünk. Számos esetben fordulnak hozzánk partnereink, hogy egy bizonyos dolgot szeretnének, de nem tudják kivel lehetne megoldható, mi szükséges hozzá, hogyan lenne megvalósítható.
Open minded brainstorming csapatunk segítségével kidolgozzuk az ötleteket, felkutatjuk a megoldásokat.

Fordítás

Egyre többször fordul elő, hogy a szolgáltatás/termék célcsoportjai között szerepelnek külföldi piacok szereplői. Ilyenkor javasoljuk, hogy a weboldalt az adott célpiacok nyelvén is üzemeltessük.
Magas minőségben fordítjuk a főbb európai nyelvekre az általunk kezelt weboldalak tartalmait, ügyelve a keresőoptimalizálás szempontjaira is.

fordítás

Lépj velünk kapcsolatba!

(20) 98 11 430

E-mail hello @ artform . hu

Aesthetica
Anima Coach
Árkád
Bethesda Gyermekkórház
Bethshop
Budai Fogászati Implantológiai Centrum
Budapest Plasztikai Intézet
Divinyi Dental
Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet
Elektiv Medical
Endrédi Design
Erste Bank
ForLife Medical Center
Helvetic Clinics
Hotel kupon
Invictus
Libri
Lolly
m2m
Medicover
Moritz Dental Zentrum
Pharmaconsense
Retro édesség
Rio
Súgó MR Diagnosztikai Központ
Tria
Valeomed Egészségközpont
Vinalia
Virus buster