Bemutatkozik az Artform Full Service Marketing ügynökség

Az Artform Agency olyan full-service online marketing ügynökség, ahol mindig friss szemléletmódot és megvalósításokat kapsz a már bizonyított megoldások mellett.

Sokéves tapasztalatunk van az online marketing valamennyi területén, de több, mint egy évtizednyi klasszikus offline marketing háttérrel rendelkezünk. Megbízóink széles skálán mozognak, a nagyvállalati kommunikációs feladatok mellett a kis- és középvállalkozási szektor számos neves szereplője tisztelt meg minket bizalmával. Komoly tapasztalatunk van az egészségügyi szolgáltatók marketing kommunikációs tevékenységében is.

Hiszünk a hosszú távú márkaépítésben; online marketing tevékenységünk integrált része a cég működésének, és messzemenőkig támogatja a vállalkozás által kitűzött célokat. Javasolt eszközeink hatékonyak, kipróbáltak és lehetőséget teremtenek a márkaépítésre is.

 

A ránk bízott szolgáltatást (terméket, márkát) a sajátunkként gondozzuk és fejlesztjük. Csakis olyan javaslatokat teszünk, amelyek átgondoltak, tapasztalatunk, valamint a mérések alapján működnek, és valóban hasznot hoznak a tulajdonos vállalkozásnak.

A marketing tevékenységet a stratégiai tervezéstől kezdve az arculati és kreatív tervezésen túl a konkrét megvalósításig végig visszük. Médiát vásárolunk, anyagokat gyártunk majd elemzéseket, riportokat készítünk és mindezt megfelelően dokumentáljuk.

Csapatunkban az online marketing, a stratégiai tervezés, a kreatív tervezés, a média vásárlás és a projektmenedzsment szakértői működnek együtt a márka sikeréért.

Ismerd meg csapatunkat

FOUNDEr

Mariann

Account, social, SEO, stratégia

strategy

Kata

Account, stratégia, média

ENGINEER

Ati

Frontend-Backend Developer

SEM

Balázs

PPC, e-mail, analitika

ART

Árpi

Logó, arculat, webdesign

content

Zsuzsi

Content, stratégia, fordítás

ART

Ági

Webdesign, social

Concept

Tamás

Kreatív, stratégia

Komplex megközelítésben gondolkodunk

Hiszünk abban, hogy az egyes marketing tevékenységek szinergiája jobb eredményeket hoz. A jó multichannel marketing sokoldalú és színes, mint amilyen csapatunk is.

Tulajdonosi szemléletben működünk

Mintha terméked, szolgáltatásod a sajátunk lenne. Gondos tervezés és nyomon követés, ellenőrzés és elemzés, törődés, lelkesedés – ezek jellemzik a munkánkat.

A megoldásra fókuszálunk

A folyamatosan változó körülmények között is törekszünk arra, hogy történjék bármi, rugalmasan igazítsuk marketing tevékenységünket a kihívásokhoz. Nem ijedünk meg a nagyobb feladatoktól sem.

Lépj velünk kapcsolatba!

(20) 98 11 430

E-mail hello @ artform . hu

Aesthetica
Anima Coach
Árkád
Bethesda Gyermekkórház
Bethshop
Budai Fogászati Implantológiai Centrum
Divinyi Dental
Dr. Beauty esztétika
Dr. Rose Budapest Plasztikai Intézet
Elektiv Medical
Endrédi Design
Erste Bank
ForLife Medical Center
Helvetic Clinics
Hotel kupon
Invictus
Libri
Lolly
m2m
Medicover
Moritz Dental Zentrum
Pharmaconsense
Retro édesség
Rio
Súgó MR Diagnosztikai Központ
Tria
Valeomed Egészségközpont
Vinalia
Virus buster